< Terug > Diensten

Diensten

Tekenen en werkvoorbereiding.

Op kantoor wordt uw interieur 3D getekend, waarbij uw wens centraal staat. Wij maken voor u een passend ontwerp, met advies over de beste materiaal keuzes binnen uw interieur.

Wij maken onder andere gebruik van de volgende duurzame materialen: plaatmateriaal, massief hout, roestvrijstaal, natuursteen, glas en kunststof. Wij ontwerpen met het tekenprogramma Palettecad. Het helpt u, uw nieuwe ruimte goed voor te stellen, en te zien wat we u voor u in petto hebben. Nadat het 3D ontwerp geheel naar uw wens is, wordt het interieur technisch uitgetekend door onze tekenaars. Alle zaagstaten en optimalisatie wordt op kantoor uitgevoerd. Vervolgens worden de materialen nauwkeurig besteld.

Productie.

De productie van het maatwerk meubilair van Katsvanhout vindt plaats in onze eigen goed uitgeruste werkplaats in Enschede. Hier wordt met veel vakmanschap, uiterste precisie en liefde voor het vak aan uw nieuwe interieur gewerkt.

Wij willen ook graag duurzaam ondernemen. Er zijn 88 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand geplaatst, zodat wij een deel van onze energie zelf opwekken. Tevens kopen wij onze materialen bij leveranciers met een FSC keurmerk.

Montage.

Wij maken gebruik van een vast montage team. Dit team bestaat uit een aantal vaste medewerkers van Katsvanhout en een aantal vaste monteurs die wij inhuren. Op locatie wordt uw interieur keurig gemonteerd en perfect afgewerkt.

CNC Machines.

Onze 3-assige en 5-assige CNC machines zijn voor u beschikbaar. Neem contact met ons op voor het gebruiken van onze twee CNC machines.

Whatsapp met ons
Klik hier